Noszlop

2015.11.28. 17:20

Az idősek tiszteletére

Noszlop - Nyújtott borral, operettel és disznótoros lakomával várták a szépkorúakat a tiszteletükre rendezett esten.

Penk Tímea

Felső Sándor polgármester a köszöntőjében elmondta, hogy jó néhány évvel ezelőtt határozták el, hogy minden évben egy napot az időseknek szentelnek, megköszönve a községért végezett tevékenységüket.

- Ez a korosztály alapozta meg a falu fejlődését, és napjainkban is elősegíti a település szépülését. Az idős emberek példát mutatnak a viselkedésükkel és a felelősségvállalásukkal - mondta a polgármester. Szerinte a falu közösségét minősíti az, hogy odafigyel az idős emberekre.

- A bor is közelebb hozza a közösséget, hiszen ez nyújtott bor, a közösségnek nyújtott bor. Lehet savanyú vagy zavaros, de mindenképpen jó szándék van benne - fogalmazott Felső Sándor, majd megköszönte az esten megjelenteknek a részvételt.

Bálint Csaba és Szász Kati operettműsora után Papatyi-Tóth Tünde örökzöld dallamokat adott elő, majd a Kobor Band zenélt. Vacsorára disznótoros készült az előző napi vágásból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!