Vandoorne: Lépés az ismeretlenbe

2016. március 02., 05:50 szerző: Kovács Noémi
komment
A belga pilóta nagy kihívás elé néz a 2016-os szezon során.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: GP2 Media Service

Stoffel Vandoorne megkezdte felkészülését a Japán Super Formula széria soron következő évadára. A McLaren tartalékosa idén nem kapott ülést a királykategóriában, így maradt a Super Formulás versenyzés a Docomo Team Dandelion csapatával. A szezon áprilisban kezdődik majd, Szuzukában.

"Úgy érzem egy kicsit, mintha az ismeretlenbe tennék egy lépést. Mindazonáltal jó csapat vesz körül, a Docomo Team Dandelion, a Honda legjobb csapatainak egyike. Remek eredményeik voltak a múltban és úgy érzem, hogy a Honda támogatásától övezve ez megfelelő hely lesz számomra. Nyilvánvaló, hogy ez egy nagy bajnokság. Van ott néhány nagy név, európaiak szintén, és néhány elég jó japán pilóta, akik elég régóta ott vannak." - kezdte a belga versenyző.

"Szerintem elég nehéz odamenni és megverni őket. Kemény feladat lesz, de el fogom végezni a munkámat, ahogy minden más szériában is. Hogy milyen eredményre lehet számítani, azt nagyon nehéz megmondani, a legfontosabb dolog az az, hogy versenyezhetek az idei év során, ami jó felkészülés lesz 2017-re." - tette hozzá Vandoorne a GPUpdate.net-nek.

Kovács Noémi

hozzászólás
2016. március 02., 05:50 szerző: Kovács Noémi

Facebook

Hozzászólások