Bulvár-celeb

5 órája

Megáll az ész! Ez a bombázó lesz hamarosan Schumacher menye

Laila Hasanovic először 2022-ben, a Belga Nagydíjon jelent meg Mick Schumacher oldalán.

MW

Laila fehérneműmodell, de felöltözve is igen szemrevaló

Forrás: Instagram

A 23 éves dán fehérneműmodell október elején tette közhírré, hogy feleségül megy Michael Schumacher fiához, Mick Schumacherhez. 

A 25 éves autóversenyzőt a sok szakmai balszerencse után végre öröm is érte, nemrég eljegyezte szerelmét. Ráadásul arra is van remény, hogy a jelenleg csapat nélküli Forma–1-es pilóta esküvőjén részt vehet majd az édesapja, a legendás Michael Schumacher is.

Laila Koppenhágából származik és bosnyák gyökerei is vannak. 

A gyönyörű modellt állítólag a Schumacher család befogadta a bizalmába, az év elején pedig már találkozott leendő apósával is, aki 2013 decemberében síbaleset következtében szenvedett súlyos agykárosodást. Az 55 éves legendás német pilóta 250 napig feküdt kómában, a feltételezések szerint azóta is éjjel-nappali ápolásra szorul. A baleset óta nagyon keveset hoztak nyilvánosságra Michael Schumacher egészségi állapotáról, mivel a felesége, Corinna úgy döntött, nem teregeti ki a nyilvánosság elé férje magánéletét.

Laila több mint két éve van együtt Schumacher fiával, tehát elmondható, hogy már bizonyított a családnak. 

A szerelmesek rendszeresen osztanak meg aranyos fotókat, Laila például az Instagramon jelentette be, hogy feleségül megy a német pilótához. A dögös modellről további ultra szexi fotók csodálhatók meg az Origo képgalériájában

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!