Nagyvázsony

2015.05.28. 16:26

Az új nagyvázsonyi alpolgármester előre tekint

Nagyvázsony – Első sorban a képviselő-testületen belüli széthúzáson és a közlekedési problémákon dolgozna az új alpolgármester.

Heffler Péter

A nagyvázsonyi képviselő-testület kedden délután leváltotta a település alpolgármesterét, Henn Jánost, akinek a helyére Zékány Zsoltot szavazta meg. – Nem szeretnék visszatekinteni, bárkire rosszat mondani. Csakis vidáman előre nézek, mert szeretnék tenni a faluért – mondta Zékány Zsolt, majd kitért arra, hogy miben hozna változást.

– Talán tudok segíteni azon a problémán, hogy ne legyenek széthúzások a képviselő-testületben. A szakterületem pedig a közlekedés, tehát igyekszem, hogy az olyan anomáliák megszűnjenek, amik közlekedési szempontból hátráltatják a falut, az új ipari park fejlődhessen, illetve a 77-es úton körforgalom épülhessen. Ezek olyan dolgok, amiket már képviselőként is gondoltam, és nem gondolom most máshogy alpolgármesterként sem – tette hozzá Zékány Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!