Nagyalásony

2017.05.29. 15:54

Gyereknap a Ludas-tónál

Nagyalásony - Egész napos program várta a gyerekeket a Ludas-tó melletti szabadidő parkban május 27-én, szombaton. Gyermeknap alkalmából az összes légvár és mászóvár ingyenes volt, az önkormányzat mindenkinek jegyet adott, amivel fagyit, jégkását, vattacukrot vagy lángost vásárolhatott.

Tisler Anna

A szervezők mindenkit gulyással vendégeltek meg délben. A gyermeknapi program reggel horgászversennyel kezdődött. A legtöbb halat Cser Alfonz fogta ki, második lett Vánkos Marcell, harmadik Sörös János, díjat kapott még Horváth Bence és Sikos Dominik.

A gyerekek Tóth Márton fazekasmester segítségével elkészíthették életük első tálját vagy vázáját. Kis Panna Barbara egy tálat készített némi segítséggel. A másik fa árnyékában szalmafonás, gyöngyfűzés és kötélverés várta az érdeklődőket. Volt interaktív játszóház, íjászat. Kora délután kidöntötték a májusfát, amely az idén 34 méter magas volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!