Telekom Veszprém

2015.05.29. 17:33

Vigyázz, Köln, jövünk!

Ugyan a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőit csak szombaton rendezik meg, már most hatalmas az érdeklődés. A Final Four nyitó buliján, az Opening Partyn hatalmas tömeg gyűlt össze, több ezer drukker jött össze köszönteni a résztvevő sztárcsapatokat.

B. Virág Rita

Nagyon sok lengyel szurkolóval találkoztunk és persze a házigazda németek is szép számban képviseltették magukat, azonban meglepetésünkre már péntek estére több száz veszprémi drukker érkezett a húszezer embert befogadó Lanxess Arénához.

Igyekeztünk megtudni, mit gondolnak a bakonyi drukkerek, sőt egy igen különleges ékszer sem kerülte el a figyelmünket.

A veszprémiek régi törzsszurkolója Kovács Tibor, aki úgy vélekedett, ha oda-visszavágós párharcban dőlne el a döntőbe jutás, akkor a két meccs alapján szinte biztosan az Ortega-fiúk jutnának tovább a Kiellel szemben.



Kovács Tibor

- Mivel azonban hazai pályán szerepelnek a németek, ezért 52 százalék esélyt adok nekik. Fontos lehet, hogy a német bajnok nyitott védekezésével mit tudunk kezdeni, s hogy a Mikler, Nagy, Ilic, Sulic tengely mellé képes lesz-e még valaki felnőni és extraklasszis teljesítményt nyújtani. A szívem azt mondja, korrekt bíráskodás mellett kiharcolhatjuk a döntőbe jutást - mondta el a drukker.

- Szerintem a játékvezetőkön nem fog múlni semmi - jött azonnal a szurkoló társtól, Mecséri Gábortól a válasz.  - Remélem, hogy a lengyel szimpatizánsokkal jól kiegészítjük majd egymást és közös erővel sikerül megtörnünk a németek egyhangú tapsolását. Ez a módja a buzdításnak, egyébként szerintem nagyon gáz. Úgy gondolom, Mikler Roland lehet a kulcsa a találkozónak, akinek legalább 40 százalék fölött kell védenie ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni - fogalmazott a veszprémi fiatalember.

Mecséri Gábor

Radics Mihály mintegy három éve jár rendszeresen az MKB-MVM meccseire. Szerinte a Veszprém kettővel győzni fog és továbbjut.

- Nekem nagy kedvencem Mikler Roland. Már jó ideje kinéztem magunknak, akkor még a Szegedben védett. Nagyon szimpatikus sportember és kiváló hálóőr is. Egy összeszedett, masszív védelem mögé került és ezzel helyére került minden puzzle darabka.

Radics Mihály

A veszprémi drukker barátnője, Hanák Barbara nemcsak egyszerűen piros sálat tesz a nyakába, hogy kifejezze hovatartozását. A fülében igen különleges ékszer lógott: a bakonyiak címerét formázta a fülbevaló.

Hanák Barbara

A következő sarkon az egykori válogatott játékosba, a Veszprémben is kézilabdázott Gál Gyulába botlottunk.

- Döntőbe várom a Veszprémet. Az elmúlt hetekben fantasztikus tempóban indult meg felfelé Gulyásék formája, amit a Kiel ellen is megmutatnak nekünk. Jó védekezés, remek kapusteljesítmény és minél kevesebb technikai hiba, eladott labda. Ez lehet a találkozó kulcsa - nyilatkozott a Naplónak a korábbi játékos.

A további kölni eseményekről itt olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!