Telekom Veszprém

2017.04.10. 11:12

Öröm az ürömben: veszprémi játékosok a legjobb hét között

Breszt – A 26:21-re végződő vasárnap esti Vardar–Veszprém meccs ugyan nem hozta meg a várva várt zsinórban harmadik SEHA-liga bajnoki címet, ugyanakkor a csapat nincs elkeseredve.

Leitner Vera

Jól megérdemelt győzelem volt, a Vardar minden szezonban egyre jobb lesz és egyre közelebb kerül a Bajnokok Ligája Final 4-hoz. Ők most jobbak voltak, de reménykedünk még egy meccsben ellenük a BL Final 4-ban Cologne-ban. Jó úton haladunk, a vereség ellenére – nyilatkozta Javier Sabaté, a Veszprém edzője.

– Rendkívül kemény meccs volt ez egy nagyon jó Vardar ellen. Természetesen nem lehetünk elégedettek a veszteséggel, de azt érzem, van ebben valami jó is, mert ez majd visszahúz minket egy kicsit a földre – mondta el Dragan Gajic, aki úgy véli, a vasárnapi vereség rávilágít, miben kell a bakonyiaknak még jobbakká válniuk, s ez segít majd, hogy rákészüljenek a BL végső meccseire.

– A Vardar megérdemelte a győzelmet, sokkal jobbak voltak, mint mi. Ha egy döntőben összesen 21 gólt lősz, akkor nem nyerhetsz; gyengék voltunk támadásban. Most meg kell erősödnünk csapatként, mivel fontos hétvégék állnak előttünk. Nagyon remélem, hogy találkozunk még Clogone-ban – tette hozzá a Veszprém jobbszélsője.

– Nehéz dolog egy döntőt elveszíteni, de be kell látnunk, hogy a Vardar jobb volt ma és talán az egész SEHA-ligában – mondta el Momir Ilic, a Veszprém balátlövője. Sikerült az utolsó 10–15 percig mellettük maradnunk, amikor is néhány hibáinkat követően lőttek néhány könnyű gólt. Ez minden eldöntött.

A döntő után azonban külön örömként említhető, hogy a SEHA-liga Final 4-jának legjobb játékosaiként a Telekom Veszprém csapatából Mirko Alilovic kapus és Andreas Nilsson beálló kapott díjat, Nagy László pedig legjobb védőjátékosként került be az All Starok közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!