Telekom Veszprém

2015.05.29. 13:17

Ortega: készek vagyunk harcolni

A szezon legfontosabb mérkőzése előtt állunk, készek vagyunk harcolni - szögezte le Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém kézilabda együttes szakvezetője.

B. Virág Rita

A csapatok közül utolsóként a veszprémiek tettek eleget kötelezettségeiknek a média előtt.

Momir Ilicet, Christian Zeitzet, Lékai Mátét, Mirko Alilovicot, Nagy Lászlót és Carlos Ortegát lehetett faggatni a négyes döntőről.

- A szezon legfontosabb mérkőzése következik szombaton, készek vagyunk harcolni. Mi már jó ideje csak a Kielre fókuszálunk, szeretnénk a száz százalékot adni, hiszen csak így tudjuk legyőzni a Kielt - fogalmazott a veszprémi szakvezető.

Carlos Ortega elmondta, a mérkőzésen két taktikai elemre különösen oda kell figyelniük. A Kiel kapusai nagyon jól teljesítenek, ugyanakkor a védekezésük is világszínvonalú. A Kiel 3-2-1-es védekezési formációja ellen nagyon nehéz játszani - hibára kényszerítik a riválist és az eladott labdákból könnyű gólokat lőnek.

- Nagyon hosszú volt a szezon, sok mérkőzést játszottunk, de nem érzem a fáradtságot. Az ilyenkor szokásos izgatottság jellemez. Úgy érzem, alaposan felkészültünk és kis lépésekben haladva szeretnénk bejutni a döntőbe.

Élőben jelentkezünk Kölnből!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!