Telekom Veszprém

2015.05.29. 10:41

Köln a négyes döntő lázában ég!

Hamarosan megkezdődik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének, a Final Fournak a hivatalos programja. A résztvevő csapatok már megérkeztek, és elsőként a veszprémiek már edzettek is egyet. Természetesen a Napló csapata is a helyszínen tartózkodik.

B. Virág Rita

Aki csak véletlenül téved a városba, annak is nyilvánvaló, hogy milyen esemény házigazdája lesz Köln, ugyanis úton, útfélen a Final Four molinójába botlunk. A csapatok főhadiszállásán, az impozáns Radison Blu Hotelben pedig aztán különösen nagy a felhajtás.

Aron Palmarsson most még a THW Kiel színeiben érkezett a Final Fourra.

A szálloda főfalán fut végig az esemény molinója, a csapatok hatalmas címerével.

Még be sem léptünk a hotelbe, amikor a holnapi ellenfél szakvezetőjébe, a THW Kiel trénerébe, Alfred Gislassonba botlottunk. Néhány kedves szó után irány végre a szállás. Mosolyra húzódott a szánk, hiszen a liftajtón Momir Ilicbe botlottunk. Mind a négy felvonó ajtajára ugyanis az együttesek egy-egy kiválóságát matricázták fel. Aztán beljebb haladva az épületben vidám csoportra lettünk figyelmesek: az egykori veszprémi játékos Marko Vujin, a jövőre a bakonyiakhoz igazoló Aron Palmarsson és a többi kieli játékos kávézgatott derűsen.

A csapatok főhadiszállásán még a liftajtókon is a játékosok köszönnek vissza az érkezőkre.

Aztán balról a barcelonai Rutenka és Karabatic érkezett meg.

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hamarosan kihirdeti az idei év All Star csapatát, az MKB-MVM Veszprém alakulatából Mikler Rolandra, Renato Sulicra áés Momir Ilicre lehetett szavazni. Ezzel kezdetét veszi hivatalosan is a Final Four.

Belépve a csapatok szállodájába, ilyen szőnyeg fogadja a látogatókat.

A hotel főfalán fut végig a résztvevő együttesek címerével ellátott molinó.

Még be sem léptünk a szállodába, máris belebotlottunk Alfred Gislassonba, a holnapi rivális THW Kiel edzőjébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!