Meseíró verseny

2017.04.19. 14:35

Farkas Dóri és Sára: Molli álma

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis kutyus, aki egy este nagyon álmos lett és elaludt. Az este igen különös dolgok jártak a fejében: Hirtelen egy kutya világba toppant, ahol az emberek helyett kutyák ültek a boltok pultjai mögött, ahol a fagyit is kutyusok árulták, egyszóval minden, mindehol kutyák voltak. Bár a táj sem volt az a megszokott, minden nagyobb volt és azt vette észre, hogy két lábon jár. Mire észbe kapott egyedül találta magát egy nagy parkban. Sehol senki. Árva lélek sem volt a közelében. Ez igen csak meglepő volt számára, mivel az előbb egy kész káosz vette körül. Örült is, meg nem is. Örült, mert: végre nyugton lehetett, de azért nem, mert így nagyon magányosnak érezte magát. Csak a szelíd kis patak csobogása hallatszott. De várjunk csak! Most látta csak, hogy mindenhol ez a felirat áll: „BOLDOG SZÜLINAPOT! Vagy nekem vagy szülinapom, csak nem tudok róla, vagy valaki másnak van, csak nem hívtak meg rá. – gondolta magában Mollus. Az első gondolata nyert. Minden kutyus kiugrott a bokor mögül és együtt kiáltották: BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Ajándékul egy PÁFFI feliratos pólót kapott és azt az örömhírt, hogy a KUTA lázadász nyert.

-          Jaaaa, hogy ezért volt minden kuta ezt teljesen el is felejtettem!!! ÓÓÓ de cibuta vagyok!!!

-          Hát igen, ez nem kifejezés, egy nagy BUTA ci vagy.

-          Na és a vidámparkot is le kuta lázadtátok?

-          Hát persze, az volt az első!

-          ÚÚ az piffitisz! Akkor menjünk a vidámparkba!

És a nagy kutyacsapat elindult a vidámparkba. Mikor odaértek fel voltak háborodva, hogy nincs KUTA lázadász feliratú védősisak. HAHAHA, ki kell hogy ábrándítsalak titeket, ugyanis van KUTA lázadász feliratú sisakunk! HURRÁ!! Kiáltottak fel a kuták és lerohanták a hullámvasutat. Ekkor Mollus felébredt és nem is bánta, hisz ekkor a családja körbeállta.

-          Jó reggelt Molika! BOLDOG SZÜLINAPOT! Képzeld meghívtuk a kutyapajtikat és sütöttünk tortát.

-          ÓÓÓ köszönöm! Mindezt értem! Ez a világ legjobb szülinapja!

Molli kikelt az ágyból, az egész család táncolt, és berágicmálták a tortát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!