Megyer

2017.06.26. 13:10

Ember és természet harmóniája

MEGYER Hazánk legkisebb, önálló közigazgatással, de legnagyobb szívvel rendelkező települése. Itt megtalálható minden, amit a vidék jelenthet.

Napló-információ

A Marcal partján élvezhetjük a kis folyó csordogálását, pár lépésre viszont már a közeli erdeinkben barangolhatunk. Ha a másik irányba lépünk, varázslatos mezőinken a szellő simogatását érezhetjük. A legnagyobb nyugalomban élünk, természeti értékekkel körülölelve.

Megyer a Marcal-part gyöngyszeme. Ne hidd, hogy itt megállt az élet! Falunk egy mozgalmas hely, falusi életünk újraértelmezhető helyiekkel és a helyivé váló, ide érkező városiakkal. Egész évben tartó vadász, gasztronómiai, zenei és aktív pihenést nyújtó programjainkkal többet nyújt kis falunk az egyszerű falusi turizmusnál, megszínesítve, kitágítva a kistérség által kínált lehetőséget. Itt felfedezhető az ember és a természet harmóniája, ahol el lehet lazulni és fel lehet töltődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!