Lovas

2016.08.14. 13:41

Felcsavarták a szőnyeget Lovason

Lovas - A petróleumlámpa zöldes fényében táncoló csókkirályt is felidézte az öt tagú zenekar a majdnem reggelig tartó rock and roll partin.

Kekk Sára

Ahogy a szervezőktől megtudtuk, a győri, öttagú, The Beat Bulls zenekar már évek óta nagy sikerrel lép fel különböző fesztiválokon, falunapokon, céges rendezvényeken, művelődési házakban és klubokban, így nem volt kérdés, hogy az első alkalommal megrendezett rock and roll partira őket hívják el.

Mostani műsorukban hazai örökzöld dalokat adtak elő eredeti hangszerelésben, többek között az LGT, Omega, Hungária, Illés együttes, Máté Péter, Szécsi Pál, Koncz Zsuzsa, Bikini, Fonográf együttes, KFT és Quimby slágerei is felcsendültek az este folyamán. Bár a magyar dalok vitték a prímet a közönség körében, számos külföldi előadó slágerei, a professzionális hang és fénytechnika is mindenkit a táncparkettre csábított.

A zenekar tagjai, Nagy Róbert, Nagy Viktor, Nagy Krisztián, Koczor Ádám és az énekesnő Veronika mindent megtettek, hogy közönségük jól érezze magát, ennek megvolt a következménye is: hajnalban a ráadás számokat is duplázniuk kellett.

Lovason ez volt az első rock and roll parti, de az érdeklődők száma alapján nem ez volt az utolsó.

Címkék#lovas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!