Lovas

2017.07.28. 16:30

Új vezető új tervekkel a Lovas Jövőjéért Egyesület élén

Nemrégiben új elnököt választott a Lovas Jövőjéért Egyesület Vellai János személyében. A korábbi vezető, Horváth Ferenc más jellegű elfoglaltságok miatt lemondott.

Szendi Péter

Immáron nyolcadik éve, hogy a Lovas Jövőjéért Egyesületet energiában és ötletekben gazdag tagjai megalapították azzal a céllal, hogy szabadidős és kulturális kikapcsolódást nyújtsanak a falu aprajának- nagyjának. - Egyesületünk kizárólag tagjainak és önkéntes segítőinek szabadidejére támaszkodva valósítja meg rendezvényeit, az azokoz szükséges anyagiakat a csekély tagdíjból, adományokból, pályázatokból fedezi. A nyolc év alatt rendeztünk, gyermek- és felnőttfarsangot, disznóvágást, húsvéti játszóházat, majálist, tökfaragást, családi vetélkedős pikniket, bormustrát, Márton-napi vigasságot, karácsonyi vásárt, szilveszteri mulatságot - eleveníti fel Vellai János.

Új elnököt választott a Lovas Jövőjéért Egyesület Vellai János személyében. Ahhoz, hogy az egyesület létrejöttekor megfogalmazott célokat az elkövetkezendő években is megvalósíthassák, szükségük van arra, hogy az aktív tagságot és a fogyatkozó energiát kibővítsék, megerősítsék
Fotó: Szendi Péter

Ahhoz, hogy az egyesület nyolc évvel ezelőtt megfogalmazott célját az elkövetkezendő esztendőkben is megvalósíthassa, szükségük van arra, hogy a jelenleg hiányos aktív tagságot és a fogyatkozó energiát kibővítsék, meg-erősítsék. Az új lendülethez várják az ötleteket és az új aktív tagokat, akik lelkesedésükkel, és szabadidejük feláldozásával részt vállalnak a rendezvények megszervezé-sében, lebonyolításában. - Azért, hogy az érdeklődők jobban megismerhessék a Lovas Jövőjéért Egyesület életét, és lássák, hogy csekélyke energiával is lehet bárkiből szervező vagy rendező, egy nyílt napot tartunk szeptemberben a faluházban. Tisztában vagyok vele, hogy a többséget manapság nagyon nehéz kimozdítani a család és a munka mellett, de ha észrevesszük, hogy a rendezvényeink családi rendezvények, akkor máris családi programként tekinthetünk rájuk. Azt vettem észre, hogy rendezvényeink többségén ugyanazok az emberek vannak jelen, ezért szeretnénk még több emberrel megismertetni az egyesületünket. Szeretnénk megtartani hagyományos programjainkat, de a jövőben biztosan lesznek újabbak is - zárta szavait Vellai János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!