Lóerő

2015.05.21. 12:47

Veszprémi szlalomos dobogósok

Bakonyszentlászló - A vasárnap rendezett Bakony szlalomon a veszprémi autósok remekül teljesítettek és két dobogós helyet is elhoztak.

Heffler Péter

Összesen hetvennyolcan álltak rajthoz a hétvégén Bakonyszentlászlón a Bakony szlalomon, ahol egy változatos pálya fogadta az indulókat. Egyaránt volt technikás, látványos és tempós része is a pályának.

Összesen hetvennyolc résztvevője volt a Bakony Szlalomnak
Fotó: Ifj. Mulicz László

Veszprémet több pilóta is képviselte, és ugyan Ender Attila és ifj. Mulicz László még csak a látványra autóztak, de igazán szép eredményt ért el Szalai Gergő és Hock Tamás is, akik kategóriájuk első és második, míg összetettben a második és harmadik helyen végeztek.

A Bakonyi futam júniusban folytatódik, de a versenyzők addig sem pihenhetnek, hiszen a pünkösd hétfői, Aréna parkolóban sorra kerülő kormánytekergetésre már régen betelt a jelentkezési lista, így nem kell sokáig nélkülözniük a gumifüstölést a benzingőz szerelmeseinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!