Lóerő

2016.10.27. 14:48

Végéhez ér a szezon

Pápa – A hétvégén rendezendő Ózd-ralin két kategóriában is a bajnoki elsőségre tör a Peugeot 208 R2-vel versenyző Klausz Kristóf.

Heffler Péter

Klausz Kristóf legutóbb, még a hónap elején rendezett Mecsek ralin állt rajthoz, ahol végül technikai okok miatt a vezető helyről kellett akkor kiállnia.

- Végig vezettük a kategóriánkat, de sajnos a futóműben eltörött egy kisebb alkatrész, így sajnos nem tudtuk befejezni a futamot - árulta el Klausz Kristóf, aki hozzátette, hogy szerencsére pont két gyorsasági között jelentkezett a probléma, így megúszták baleset nélkül. A Peugeot 208 R2-t közben helyrepofozták, így a pápai pilóta nyugodtan várhatja a magyar ralis idény utolsó futamának számító Ózd ralit, ahol a cél a bajnoki címek begyűjtése lesz. Kristófnak ehhez elég csupán a dobogó valamelyik fokán végeznie, ő azonban nem érné be ennyivel.

- Szeretnénk megnyerni a versenyt, és ezzel a tavalyi, ötös kategóriában aratott győzelmünket követően idén a hatos, illetve a 2WD osztályban is címet védeni - foglalta össze a hétvégi, ózdi terveit Klausz Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!