Lóerő

2016.06.02. 16:25

Trabantos az abszolút mezőny élén

Veszprém - Kovács Tamás lévén egy Trabant győzelmével zárult az idei második Veszprém-szlalom, melyet múlt vasárnap a Veszprém Aréna parkolójában rendeztek.

Heffler Péter

Az Sz&T-T Rally Team és az SR Sport Egyesület szervezésében már az idei második futamot rendezték az elmúlt vasárnap a Veszprém Aréna parkolójában.

Az izgalmas vonalvezetésű pályán közel százharmincan próbálhatták ki magukat, és az abszolút verseny mellett, melyet Kovács Tamás (Trabant) nyert, tizenkét kategó-riában hirdettek száguldást a rendezők. A1-ben Kandikó Ákos (Trabant), A2-ben Meszes András (Toyota), A3-ban Jantó Attila (FIAT), a gokartosok között Badáczi Attila, H1-ben Osváth Bence (Suzuki), H2-ben Lovász Róbert (BMW), ifj. Jantó Attila (FIAT), a nőknél Jantó Dorina (FIAT), N1-ben Bodor Balázs (Trabant), Veingartner Szabolcs (Suzuki), Hegyi László (Opel), P kategóriában pedig Kovás Tamás (Trabant) győzelmével zárult.

A bójakerülgetésen túl a már megszokott baleset-megelőzési programok természetesen ezúttal sem maradhat-tak el, és gyereknap alkalmából még játszóházzal is kedveskedtek a rendezők sport-ág legapróbb szerelmeseinek. Továbbá egy egész napos, motoros streetfigther-show is látható volt Borbély Kornél előadásában.

Címkék#lóerő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!