Lóerő

2015.06.18. 13:15

Több pénz autósportra

Budapest – A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) napokban megjelent közleményében volt olvasható, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) négy millió forinttal növelte a támogatásukat az előző évhez képest.

Heffler Péter

„Tájékoztatom Tagszervezeteinket, hogy a nem olimpiai sportágak részére nyújtott támogatási rendszer keretében a MOB, a korábbi évekhez képest jelentősen megnövelve, 9.6 millió forint összeget biztosít a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség részére. Ugyanezen támogatás 2013-ban 5.7 millió, míg 2014-ben 5.6 millió forint volt.” - áll a közleményben, melyből az is kiderül, hogy mely területek fejlesztési költségeihez kér támogatást. Így az utánpótlás korú versenyzők támogatása, a FIA által elismert versenyrendszerben induló versenyzők nevezési díjának támogatása, az utánpótlás program beindításnak támogatása, az informatikai rendszer fejlesztése, az FIA-ba delegált tisztségviselők utazási költségeinek támogatása, illetve a FIA/CEZ díjkiosztó és szakmai konferencia támogatása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!