Lóerő

2015.09.17. 13:43

Test-test elleni csaták

Veszprém - Iván András, Gáspár Erik és Pócsay Attila a végéhez közeledő gokart bajnokság hatodik futamának győztesei.

Heffler Péter

Múlt hétvégén rendezték az idei hatodik futamot a Házgyári úton lévő gokart pályán. - Nagy csaták alakultak ki, mivel most nem az idő ellen kellett küzdeni, hanem test-test elleni csatában egymás ellen, és a befutó alapján értékelték a versenyzőket - mondta ifj Mulicz László, társrendező SR Sport egyesület elnöke. - A verseny egy edzőkörből, egy időmérő körből, és két futamból állt minden kategória számára. Az első verseny úgymond simán papírforma szerint ment, hisz az időmérő alapján a legjobb időt elérő versenyző indulhatott az élről, ezért a rámenősek szépen körözgettek, leszakítva magukról a lassúbb versenyzőket. A második futamra már jutott minden, utolsó pillanatos fékezések, koccanások - számolt be az SR Sport egyesület elnöke.

Izgalmas csaták, baráti hangulat jellemezte a hatodik futamot
Fotó: Tüsy Fotó

A 90-113 kilogramosok versenyében, Iván András, a 72-86 kilósok között Gáspár Erik, míg az 55-68-as súlykategóriában Pócsay Attilát intették le elsőként. A bajnokság végéhez közeledve Békefi Sándor áll az élen, megelőzve Ender Martint és Klepeisz Zoltánt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!