Lóerő

2015.05.02. 16:13

SR Sport: szlalomos sikerek Nagykanizsán

Nagykanizsa – A veszprémi SR Sport egyesület tagjai szépen vették az I Kanizsa Garage Szlalom Kupát, és négy éremmel tértek haza.

Heffler Péter

Április 19-én sűrű napja volt az SR Sport egyesületnek, ugyanis a csapat egyik része a Fórum parkolójában rendezett gokartversenyen vett részt, míg a másik része az I. Kanizsa Garage Szlalom Kupán égette a gumikat. - A reggeli érkezés után mindenki a pálya nyomvonalát járta, mert a szervezők egy olyan nyomvonalat találtak ki, amin még Ők sem mindig találtak el megfelelően nemhogy a negyvennyolc nevező – mondta Mulicz László az SR Sport egyesület elnöke. – A rutinos versenyzőink azonban megoldották eme feladatot és az élmezőnyben végeztek, mert nemcsak gyorsak, de pontosak is voltak. Az eredményt a három mért körből a legjobb két kör összeadásával állapították meg – tette hozzá Mulicz László.

A veszprémi csapatból Kandikó Ákos Trabanttal lett az abszolút első, de szépen teljesítettek a többiek is. Nagy Richárd (BMW) junior kategória első, abszolút tízedik helyen végzett, míg Pathy László Trabant 800 Hibridjével a Proto kategória második, az abszolút tizennegyedik helyét szerezte meg. Pathy Dániel (Fiat Bravo) kategória ötödik, abszolút tizenötödik helyen végzett. Szalai Gergő (Suzuki Swift RWD) pedig egy kategória harmadik hellyel zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!