Lóerő

2016.09.03. 16:27

Motorozva segítettek

Veszprém - A Veszprémi Motoros Egyesület idén is játszva, túrázva segített, ezúttal a veszprémi mentőszolgálat dolgozóin a szombati IV. Snóbli motoros túraversennyel.

Heffler Péter

Szombaton reggel nyolc órakor Veszprémben a Markó Motor Szerviznél gyülekezett a IV. Snóbli motoros túra, közel száznyolcvankilenc fős mezőnye, hogy érintve a motoros bizományit Gyulafirátóton, a zirci apátságot, a Mini Magyarország Parkot Kisbéren, Mórt, a csókakői várat, Dudart, a tési szélmalmot, egész napos motorozás, és százkilencven kilométer után este visszaérkezzen Veszprémbe.

Szombat reggel indult a mezőny Veszprémből (fotó: Heffler Péter)

A szervezők természetesen kísérő programokkal is kísértek, például a tombolán fődíjként egy két személyre szóló adriai hosszú hétvégét lehetett nyerni a horvátországi Rovinjba. A túrán pedig ezúttal is jótékony célból bőgtek fel a motorok, ugyanis a Veszprémi Motoros Egyesület idén a mentőszolgálat dolgozóinak gyűjtött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!