Lóerő

2015.11.03. 09:34

Mi is a Gépjármű Szerviz Helyek? (x)

GÉPJÁRMÜ SZERVIZ HELYEK a 2015. év egyik legérdekesebb magyarországi fejlesztése, Android, és Iphone rendszerre, amely egyesíti az internetes autószerelő műhelyeket kereső Ügyfeleket a mobil GPS alapú helymeghatározás technológiájával.

Joggal lehet kérdezni mi ebben az újdonság, ha  tele van hasonló weboldalakkal az internet, és még meg is mutatja térképen merre is van.

A program mindezt áthelyezi a mobil készülékre, ahol annak előnyeinek kihasználásával egy egyszerű de mégis hasznos szolgáltatást nyújt, ahol pár gombnyomás után akár fel is hívhatja a kiválasztott vállalkozást és el is navigálja hozzá.

Sok helyzetben előnyös, akár egy út menti műszaki probléma, általános karbantartás, vagy műszaki vizsga esetén is egyszerűen tud segítséget találni. Így megtalálja a legközelebbi szerelő műhelyt, autómentőt, megkeresheti az Önhöz legközelebbi márkaszervizt, ha új gumikat szeretne, akkor érdeklődhet az árakról az Ön közelében lévő gumiszerviztől.

Rengeteg időt és energiát takaríthat meg az applikáció használatával és  vészhelyzetben az Ön legnagyobb segítsége lehet.

Hogyan is működik?

A applikációban  autószervizek, autó alkatrész boltok, és hozzájuk kapcsolódó tevékenységek  26 kategóriában vannak csoportosítva, ami lefedi az autóval, javítással kapcsolatos munkálatok nagy részét.

A rendszer minden egyes elindításakor frissíti az adatbázist, így mindig a legfrissebb adatokhoz juthat hozzá. Munkatársaink folyamatosan egyeztetnek a szervizekkel és szolgáltatókkal az adataikról hogy mindig a legfrissebb adatok álljanak rendelkezésre.

A kategória kiválasztása után az Ön helyzetének megfelelően kilométer távolságba rendezi a szervizeket.  Nincs más dolga mint kiválasztani az Önnek tetsző szervizt. Amennyiben a szerviz Pérmium előfizető,  megtekintheti  főbb adatait: címét, telefonszámát, nyitvatartási idejét, illetve rövid bemutatkozó szövegét.  Az adatlapról követlenül kapcsolatba tud lépni telefonon, és emailben,  illetve kérheti a navigációt is az Ön helyzetéhez képest.

Amennyiben csak ingyenes előfizetéssel rendelkezik, egy térképnézet segít Önnek eljutni a szervizhez.

Jelenleg a rendszerben több mint 4500 autószerviz, szolgálató és több mint 1000 adatlap található. Igyekszünk a prémium előfizetést minden szerviznek lehetővé tenni, ezért minden szerviz élhet az 1 hónapos kipróbálási időszakkal.

Akik prémium előfizetéssel rendelkeznek, azokkal bátran felveheti a kapcsolatot és bízhat benne, hogy az Ön problémájára megoldást talál!

Ami jó az ügyfeleknek, az jó a vállalkozásoknak is!

A vállalkozások szempontjából egy újfajta hirdetési forma.  Egy rövid regisztráció után már be is kerülnek az adatbázisba, amit a felhasználó az applikáció elindítása után rögtön megtalál.

A regisztráció ingyenes, minden magyarországi szerviz számára díjmentesen érhető el. A prémium előfizetéssel pontos képet adhat a vállalkozásáról, annak tevékenységeiről, nyitvatartásáról. Másfél hónapos működésünk alatt több mint 1400 keresés történt a kategóriákban, és több mint 1000 adatlapot néztek meg, mely messze meghaladja a díjmentes megjelenéssel rendelkező autószervizekre való kattintást. Üzletpolitikánk, hogy minél több autószervizzel és szolgáltatóval ki tudjuk próbáltatni az adatlapban rejlő  lehetőségeket, ezért 1 hónapra díjmentesen juthat a prémium szolgáltatás  lehetőségéhez adategyeztetés után.

Az Ügyfelek szempontjából a szervizadatlap egy iránytű, amely elnavigálja az ügyfelet az autószervizhez, szolgáltatóhoz.

Végül, de nem utolsó sorban!

A Gépjármű Szerviz Helyek alkalmazás hasznosságát a letöltők hozzászólásai is bizonyították.

Felhasználóink, és az alkalmazásunk szolgáltatásait igénybe vevő szakemberek véleményét felhasználva, folyamatosan fejlesztjük és aktualizáljuk alkalmazásunkat. A fejlesztés egyik eleme, hogy a felhasználók minél több eszközön tudják használni.

Az alkalmazás weboldala: www.cmh-data.com

A Gépjármű Szerviz Helyek applikáció letölthető az alábbi linkeken:

És végül hab a tortán!

A termék népszerűsítése érdekében 2 promóciós játékot is indítunk.

Az alkmazás letöltői között kisorolunk:

1 db Ipone-6 os telefont.

A prémium szolgáltatás  előfizetői között:

1 db  T-Hotbox horpadás javító gépet sorsolunk ki a carmechanix.hu felajánlásával.

1 db 3 hónapos ingyenes hozzáférést a DAT kalkulációs rendszeréhez kiemelt partnerünk a Dat Magyarszág Kft jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!