Lóerő

2016.07.28. 18:50

Másodszor találkoztak

Vilonya - Százhúsznál is több nevező részvételével tartották meg nem régiben a második Veszprémi Suzuki-találkozót egész napos, színes programokkal körítve.

Heffler Péter

Tavaly nagy sikerrel rendezték meg az I. Veszprémi Suzuki-találkozót, melynek folytatását a közelmúltban tartotta a Suzuki Club a Séd parkban több mint százhúsz autó részvételével.

Százhúsznál is több autós látogatott el az idei találkozóra Fotó: Karger Virág

A népes Suzuki-seregben lehetett olyat is találni, aki egészen Csehországból autózott Vilonyáig, árulta el lapunknak Nagy Zsolt, az egyik szervező. A programok sora igen széles volt, és természetesen nemcsak autó-szépségverseny volt a nap folyamán, hanem részt lehetett venni kipufogó-hangmérésen, ügyességi vetélkedőkön, zenei hangnyomásmérésen, valamint a férfiaknak hengerfejdobó versenyen, míg a nőknek felnihajító próbán.

A jó hangulat, sok érdeklődő okán a szervezők remélik, hagyományt teremtettek, és a jövő évben ugyanígy, szintén Vilonyán a Séd parkban tudnak majd találkozni, akár még az ideinél is nagyobb létszámban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!