Lóerő

2016.09.29. 20:00

Nagyjából harminc kilométer vár a pilótákra

Nagyvázsony - Közel harmincöt versenyzővel, hatodszor rajtol el vasárnap az idei Nagyvázsony-kupa, ami harminc kilométernyi száguldást tartogat a versenyzők számára.

Heffler Péter

A korábbi évekhez hasonlóan a Laroco Motorsport Egyesület szervezésében idén is megrendezik az amatőr raliversenyzők között már hagyományosnak számító, Nagyvázsony és Vigántpetend közötti Nagyvázsony-kupát.

Harmincnál is több versenyzőt várnak a hétvégi futamra   Fotó: Laroco Motorsport

- A versenyzők oda-vissza teljesítik a távot, összesen háromszor, ami közel harminc kilométeres etapot jelent - mondta el lapunknak Lakatos Róbert, szervező a hétvégi kupáról, melynek szombaton tartják a gépátvételét a nagyvázsonyi általános iskola udvarán, majd még aznap következik a pályabejárás, hogy aztán vasárnap reggel nyolc órakor pedig elrajtolhasson a verseny. - Az amatőr magyar ralibajnokságban szereplő pilóták várhatók a futamra, akik a régiós küzdelmekben a szezon hajrájához közelednek, tehát egy igen izgalmas kupára van kilátás. Aztán a nagyobb nevek közül is bárki részt vehet a futamon, természetesen külön kategóriában, illetve tesztelési céllal. Erre az utolsó pillanatig is van esély, mivel helyszíni nevezésre is van lehetőség - tette még hozzá Lakatos Róbert, aki ezúttal közel harmincöt pilótára számít a vasárnapi versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!