Lóerő

2016.09.15. 18:25

Szlalomkupa: idén utoljára Veszprémben

Veszprém - Százhúsz autós részvételével vasárnap rendezik az idei utolsó veszprémi futamot, mely a Dunántúli Szlalomkupa soros állomása is lesz egyben.

Heffler Péter

Az SR Sport Egyesület és az SZ&T-T Rally Team munkájának köszönhetően idén már harmadszor látogathat el a szlalomosok mezőnye Veszprémbe, ahol ezúttal is egy pazar itinerrel várják a sportág szerelmeseit.

Épített gépcsodákból is lesz bőven a száznegyven fős mezőnyben Fotó: Jantó Attila

Mulicz László szervező lapunknak elmondta, hogy egy közel két kilométer hosszú, eddig soha nem látott nyomvonalú pályával készülnek, valamint egy sor épített - például Kandikó Ákos 1000 köbcentis, ZX10 Kawasaki-motorral, BMW- sperrdifivel szerelt, középkormányzásos, csővázas, műanyag kasztnis Peugeot-ja - vagy éppen gyári gépcsodával találkozhat az, aki kilátogat vasárnap a Veszprém Aréna parkolójába.

Az összesen tizenkét kategóriában kihirdetett száguldás mellett természetesen ezúttal is lesz egy sor érdekes kísérő rendezvény a baleset-megelőzés jegyében, mint például gokart- és kerékpályos pálya, biztonsági- öv-, illetve motoros szimulátor, továbbá katasztrófavédelmi programok, míg a gyermekeket ugrálóvár várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!