Lóerő

2015.06.25. 10:42

A legjobb kamionos kerestetik

Egymillió forintos fődíjjal és „A legkiválóbb magyar kamionsofőr 2015” címmel jutalmazzák meg idén a legügyesebb, legjobban felkészült hazai kamionost az „Öt tengelyen – biztos kézzel!” október 3-i döntőjén.

Heffler Péter

A rangos versenyt, melynek célja a legjobb vezetéstechnikai tudású versenyző elismerése mellett a közlekedésbiztonság, a közúti partnerség és a szakmai presztízs erősítése idén harmadik alkalommal rendezik meg.

Vészhelyzetekben jó helyzetfelismerést, manőverezési képességet, gazdaságos vezetési stílust és rakományrögzítési tudást is osztályoz a három tagú versenybizottság az Öt tengelyen – biztos kézzel! őszi döntőjén. Az izgalmasnak ígérkező kihívássorozat újdonsága, hogy idén nem lesz nevezési díj – köszönhetően a programot támogató vállalatok társadalmi felelősségvállalásának, mellyel a közlekedésbiztonság növelését, a gépkocsivezetői hivatás felelősségtudatát hangsúlyozzák.

A vállalkozó kedvű versenyzők az elmúlt évekhez hasonlóan augusztus 14-ig jelentkezhetnek a nívós kamionos bajnokságra. A tavalyi versenyen már részt vett az első női jelentkező, így a szervezők idén is remélik, hogy még többen képviselik magukat a gyengébbik nemből, bizonyítva rátermettségüket. A legügyesebb hazai kamionsofőr ugyanis a nettó egymillió forintos pénzjutalom mellett olyan szakmai elismerést szerez, mellyel nemcsak saját hírnevét, de cége elismertségét is erősíti. A jelentkezés augusztus 14-én éjfélkor zárul.

Címkék#Kamion

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!