• cikk kép
  Több pénz autósportra

  Budapest – A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) napokban megjelent közleményében volt olvasható, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) négy millió forinttal növelte a támogatásukat az előző évhez képest.

 • cikk kép

  A felújított osztrák versenypályára hosszú kihagyás után tavaly tértek vissza a versenyautók

  Forma-–1-es cirkusz a sógoroknál

  A Hungaroring nagy ellenlábasának tartott Red Bull Ringre látogat a Forma–1-es mezőny a hétvégén.

 • cikk kép

  Ahol van kerékpárút, ott a szabályok szerint kötelező azt használni

  Sokan tekernek a főúton a forgalomban, minek a bringaút?

  Az egyik oldalon a főút szélén szlalomozó biciklisek a másikon az emiatt állandóan fékezni vagy előzni kényszerülő, káromkodó autósok. A két fél közt a nyári balatoni forgalomban harapódzik el igazán vita. Na, de miért nem használják a bringások a kerékpárutat?

 • cikk kép
  Harley-Davidson Fesztivál - Mennydörgő motorok a Balaton parton - fotókkal

  Motoros felvonulással indult a nap a Balaton-parton, este pedig a fesztivál történetében soha nem látott sztár együttes érkezett Alsóörsre, a svéd EUROPE személyében.

 • cikk kép

  Hét általános iskola és közel háromszáz gyerek vett részt

  Bringázz a nyárba biztonságban!

  Veszprém - A biztonságos közlekedés jegyében első alkalommal rendezték meg a Bringázz a Nyárba! elnevezésű kerékpáros napot.

 • cikk kép
  Extrémsport show és gyerek motorverseny a Harleyn

  Az egészen merészek és a legcukibb motorosok is megmutatták mit tudnak. Este Pásztor Anna megdöbbentő színpadi megjelenésével sokkolta a közönséget.

 • cikk kép
  Autósboltok, szervizek górcső alatt - Minden második helyen volt jogsértés

  Összehangolt országos ellenőrző akciót szervezett közösen a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH). Idén először autókereskedéseket, autószervizeket, és autósboltokat ellenőriztek a szakemberek. Minden második helyen volt valamilyen jogsértés.

 • cikk kép
  Fehérneműs lányok, szexi motormosás a Harley-fesztivál második napján

  Alsóörs – A második nap nagy melegében még nehezebben hangolódtak a programokra a motorosok a Harley-Davidson- fesztiválon, de a délutáni túrázás után, már mindenkinek megjött a kedve a bulizáshoz.

 • cikk kép
  A szezon slágerei a kabriók

  Idén várhatóan minden eddiginél több nyitott utasterű autót hirdetnek meg júniusban, véli egy használtautókat hirdető portál.

 • cikk kép
  Kerékpáros-szépségversenyt is rendeztek

  Tapolca - Családi kerékpártúrát és biciklis-szépségversenyt is rendeztek a településen, kicsik és nagyok egyaránt nyeregbe pattantak.

 • cikk kép
  Magabiztos Hamilton-győzelem

  A várakozásoknak megfelelően Lewis Hamilton nyerte a vasárnapi Kanadai Forma-1-es Nagydíjat, Montrealban.

 • cikk kép

  Száznál is több veterán jármű fordult meg az Arénánál szombaton

  Öreg jármű nem vén jármű

  A Veszprémi Motoros Egyesület idén negyedik alkalommal rendezte meg a Veszprémi veteránmotoros-találkozót és veteránalkatrész-börzét szombaton az Aréna parkolójában.

 • cikk kép
  Szolidan indult a Harley-buli

  Alsóörs – Csendes ráhangolódással és alapos készülődéssel telt a Harley-fesztivál első napja. A kemény mag még csak most érkezik.

 • cikk kép
  Kezdődik a Harley - Tele vannak a szállodák, csoportban jönnek a külföldiek

  A fesztiválozók nagy része már megérkezett, az előkészületek pedig gőzerővel folynak. Szerdán kezdődik a négy napos Harley-Davidson Open Road Fest, melyre 35 ezer embert várnak. Az idei sztárfellépő a Europe szombaton áll színpadra.

 • cikk kép
  Taxisdemonstráció: ebből ne legyen rendelet!

  Veszprém – Miközben egyesek a taxisrendelet mielőbbi elfogadása érdekében demonstrációt szerveznek a fővárosban, a szakma nagyobb része nem ért egyet a rendelettervezettel. Ez utóbbiak remélik, a jelenlegi formájában nem is fogadják el azt.

Magazinok