Lesenceistvánd

2016.10.23. 12:55

Akik megérdemlik az ünneplést

Lesenceistvánd - A térségben élő idősek ezúttal is a községben tartották ünnepüket, az Idősek Világnapját.

Tóth B. Zsuzsa

A Nyugdíjasok Világnapja alkalmából szervezett térségi idősek napi ünnepség programjára megtelt ünnepeltekkel a művelődési ház nagyterme, ahol elsőként Demeter Ferenc, a Veszprém Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, majd Kismihók Hajnalka, a Tapolca és Környéke Nyugdíjasok Érdekvédelmi, Érdekképviseleti Egyesület elnöke üdvözölte mindannyiukat.

Idén visszatértek ünnepelni Lesenceistvándra a térség idősei. Ebéd után jót beszélgettek a vendégek
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A házigazda Lesenceistvánd település képviselő-testülete nevében Enyingi Tibor méltatta az időseket és az ünnepet, amelyet immár második alkalommal rendeztek Lesenceistvándon. A közös délutánon emléklapokat adott át a megyei elnök az egyesület néhány tagjának önzetlen munkájuk elismeréséül. A köszöntők után a kulturális műsorban a települések nyugdíjas csoportjai mutatták be műsoraikat. Ebéd után szokás szerint a jó hangulatú, kötetlen beszélgetés kapott főszerepet az idősek idei évi ünnepségén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!