Kultúra

2017.02.15. 18:21

Újra Wass Albertet olvasnak

Tapolca - A Wass Albert Könyvtár és Múzeum is csatlakozik a világ magyarságát megszólító Wass Albert- hét rendezvényhez, amelynek keretében a különböző helyszíneken egy időben kezdenek felolvasni az író műveiből.

Tóth B. Zsuzsa

Az eddig csatlakozott anyaországi települések mellett jelentkezett Érmihályfalva, Érsekújvár, New York és Los Angeles. Tapolcán a könyvtár I. emeleti nagytermében február 17-én, pénteken 18-tól 24 óráig várják a felolvasókat.

A rendezvény nyitott, a betűk világával épphogy ismerkedő gyerekektől egészen a nagyszülőkig mindenkit várnak. Azokat is szívesen fogadják, akik csak hallgatnák a műveket a 10-15 perces felolvasások során. Wass Albert irodalmi munkásságából bármit lehet olvasni, verseket, novellákat, könyvrészleteket.

Lehetőség van ugyanakkor más magyar írók-költők olyan műveinek felolvasására is, amelyek magyarságunk, hazaszeretetünk, valódi értékeink közvetítői. A könyvtár előzetesen várja a jelentkezéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!