Kultúra

2012.01.02. 16:06

Újévköszöntőt fújtak Pápán

Pápa - Nagyszabású, színvonalas újévi koncerttel köszöntötte a 2012-es esztendőt Pápa Város Fúvószenekara vasárnap este.

Polgár Tibor

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében teltház előtt zajló, a közönséget immár nyolcadik alkalommal megörvendeztető Újévi Fúvós Show a Pápai Fúvósok Egyesülete szervezésében valósult meg. A hangverseny elején Veszpréminé Turtsányi Valéria, a JMSZK nyugdíjba vonuló vezetője köszöntötte az egybegyűlteket, aki beszédében hosszasan méltatta Pápa Város Fúvószenekarát. Kiemelte, a 2011-es év mérföldkőnek számított a zenekar életében, hiszen augusztus elsején önálló egyesületté váltak a pápai fúvósok. Végezetül a korábbi intézményvezető további sikereket és boldog új évet kívánt a jelenlévőknek.

Az est folyamán a Horváth Adrián karnagy vezénylésével dirigált zenekar a megszokott magas színvonalú produkcióval kápráztatta el a pápai publikumot. A zsúfolt színházteremben népszerű klasszikus, illetve modern dallamok csendültek fel a koncert során, melyet szűnni nem akaró vastapssal jutalmazott a közönség. Az Újévi Fúvós Show különlegességeként a Szó és Kép Színpad tagjai könnyed hangulatú szerelmi színjátékkal működtek közre a 2012-es évet köszöntő zenei rendezvényen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!