Kultúra

2015.10.25. 18:10

Több ezer látogató, felhőtlen szórakozás a játékfesztiválon

Veszprém – Több ezren látogattak el Napló rendezvényére, az első Veszprémi Játékfesztiválra; megtelt a hétvégén a Veszprém Aréna, ahol kicsik és nagyok önfeledten szórakozhattak.

Kutasi Zsófia

– Mivel a Napló is az egész családnak szól, ezért gondoltunk arra, hogy egy olyan nagyszabású családi programot szervezünk, melyen gyerekek és felnőttek is egyaránt jól érezhetik magukat – nyilatkozta Hadanich Dalma, a Naplót is kiadó Pannon Lapok Társasága marketingvezetője.

A on az érdeklődőket gazdag színpadi programok és egy egész mesebirodalom várta. Volt többek között többféle csúszda és ugráló, óriásdomb és akadálypálya, rodeoszörf, a legkisebbeknek szőnyegezett hempergő, mini akadálypálya és csúszdás ugráló, trambulin, labdatenger, bábelőadás, mókatorna, bohócműsor és bűvészshow. A hétvégi, kétnapos programsorozaton az Alma együttes koncertje volt a legnépszerűbb. Aki ellátogatott a Veszprémi Játékfesztiválra, garantáltan jól szórakozott:

– Öröm volt látni, hogy mindenki mosolygott, jól érezte magát, a gyerekek pedig önfeledten játszottak – mondta Hadanich Dalma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!