Kultúra

2015.07.06. 15:28

Tihanyi Szabadtéri Játékok (x)

Az elmúlt 10 évben nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásai idén is jelentkeznek, július 10-től - aug. 29-ig, minden pénteken és szombaton.

A színre kerülő kurrens darabok szereplői országos kedvencek: Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Liptai Claudia, Benedek Miklós, Németh Kristóf, Nagy Sándor, Tenki Réka, Tahi Tóth László, Kern András, Vári Éva, Szilágyi Tibor, Pásztor Erzsi, Lázár Kati, Lukáts Andor, Csonka András, Csányi Sándor és még sokan mások. A színházi előadásokon kívül fellép az Experidance, a Budapest Bár, a Csík zenekar és lesz Benkó Dixieland Band koncert is. Csütörtökönként kitűnő gyerekelőadások színesítik a programot. (Alma együttes, Óz, a nagy varázsló, Vuk, Csipkerózsika, Macskakirály, Ludas Matyi, Piroska és a farkas)

Balatonfüred mellett a Tihanyi-félszigeten a színházbarátokat nyári szabadtéri színházi előadások várják. A szabadtéri színpad a csodálatos Belső-tó fölött magasodik. Az elmúlt években nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásai augusztus 29-ig minden pénteken és szombaton láthatók.

július 10. – aug 29.

www.tihanyiszabadterijatekok.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!