Kultúra

2017.02.14. 16:35

Rendhagyó est

Balatonalmádi - Gálaműsort rendezett a Pannónia Kulturális Központ az intézményben működő együtteseknek és fellépőinek.

Marton Attila

A programot először szerveztük meg, elsősorban azért, hogy köszönetet mondjunk az elmúlt évi együttműködésért partnereinknek, mondta a Naplónak Bati János, az intézmény igazgatója. Hozzátette, a műsorral igyekeznek hagyományt teremteni, terveik szerint jövőre ismét megrendezik a jó hangulatú összejövetelt.

Látványos koreográfiai elemekkel tarkított előadást adott az Ataru Taiko japán dobszínház
Fotó: Penovác Károly

A kulturális központban közel negyven csoport - művészeti együttesek, egyesületek, alapítványok - működik, mellettük számos partnert és korábbi fellépőt is elhívtak a gálára. Az est programja a vendégek számára is meglepetés volt: a rendezvény elején előbb az igazgató köszöntötte a résztvevőket, beavatva a meghívottakat az intézmény működésébe, majd a kulturális központ munkatársai adtak rendhagyó koncertet poharakon.

Ahogy az igazgató fogalmazott, megalakult a Pannon Glass, vagyis éneklő poharak együttes: a zenei aláfestésre a munkatársak úgy tettek a poharakon, mintha ők zenélnének. A produkciót a közönség óriási tapssal jutalmazta, alkalmi zenekarba Keszey János polgármester is beszállt egy szám erejéig.

A rendhagyó bevezető után a kőszegi Ataru Taiko japán dobszínház tagjai léptek színpadra, és adtak egyórás, fergeteges koncertet.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!