Kultúra

2017.02.17. 18:57

Remekelt a tánckar és a cigányzenekar

Tapolca – Hatalmas sikert aratott A királyné, a gróf és a cigánylány című produkció pénteken este a Csermák József Rendezvénycsarnokban.

Tóth B. Zsuzsa

Az   ExperiDance Production ez alkalommal a Fergetes – A királyné, a gróf és a cigánylány című előadással rukkolt elő. A szerelmi háromszögben egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, története kelt életre. A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége,  az Osztrák Birodalom első asszonya, a  gyönyörű, vadóc nő  a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült.

A boldogságot Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte,  A100 Tagú Cigányzenekar szólistái által kísért, a társulattól megszokott profi szintű előadásra szinte minden néző lapcsoportunk megyekártyájával jutott be kedvezményes áron. Erről is beszél köszöntőjében az előadás előtt rendezett  fogadáson Vezér Dávid, a   Pannon Lapok Társasága (PLT) Kiadói Kft. értékesítési vezetője, miután átadta a jelenlevőknek Kázmér Judit a PLT ügyvezető igazgatója üdvözletét.

– A  Napló otthon van a balatoni településen élők mindennapjaiban. Rendszeresen tárgyal a lap olyan témákat, amelyek a balatoniakat érintik. A Napló és a megyei lapot kiadó PLT  számára mindig fontos volt, hogy gazdagítsa a  balatoni szezon kínálatát. Ezért születtek balatoni kiadványaink, ezért indítottuk a Vitorlázás magazinunkat, amelyet a Balatoni Hajózási Zrt-vel kötött megállapodás szerint a kikötők minden hajótulajdonosa kézbe kap. Megújítottuk  hírportáljainkat, és  erre az évre is vannak izgalmas, új terveink. Például a Napló Másként, vagy a Napló Sport, ezekkel bővítjük  a Napló brandet – mondta Vezér Dávid. Szólt továbbá a társaság elmúlt időszakban történt változásairól.

– Eztán is stabil háttérrel, töretlen lendülettel tesszük a dolgunkat. A Napló szépen teljesít,  120 000 olvasója van naponta., tehát a 15 évesnél évesnél idősebb Veszprém megyéi lakosok majdnem felét  eléri. A VEOL-al kiegészítve elmondható, hogy ezen a területen mi tudjuk a legjobb és legmagasabb elérést biztosítani – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!