Kultúra

2015.07.20. 11:03

Jubileumi Pegazus Parádé

Pápa - Megannyi móka, vidámság, kacagás és gazdag programkínálat várta a jubileumi Pegazus Parádéra ellátogató kicsiket és nagyokat.

Polgár Bettina

A Pegazus Színház tizedik születésnapja jegyében megszervezett gyermekfesztiválon a felhőtlen kikapcsolódásé volt a főszerep a rendezvénynek otthont adó Várkertben.

A programkavalkád zsonglőrök és gólyalábasok bemutatójával vette kezdetét, akik bámulatos mutatványaikkal megalapozták a nap hangulatát. A megnyitón Áldozó Tamás, Pápa polgármestere gratulációját fejezte ki a Pegazus Színház társulatának az évfordulóhoz.

A társulat tagjai ünnepélyes nyitóműsoruk keretében zenével, énekkel és tánccal köszöntötték a közönséget, akik az elmúlt évadokra vonatkozó játékos kvízkérdések révén a fesztivál fizetőeszközével, egy-egy petákkal gazdagodhattak, melyet később játékokra válthattak. A szabadtéri játék részeként – a Tarisznyások zenekar gyermekkoncertjét követően – a nagy sikerű Koffermesék-trilógia harmadik részét adta elő a színtársulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!