Kultúra

2015.04.28. 17:09

Ifjú alkotók tárlata

Veszprém - Balatoni tájképek és megyei településekről készült utcarészletek is láthatók az Íródeák Kávé- és Teaházban nyílt tárlaton.

Marton Attila

Böröczki Veronika amatőr festő és Magyar Dalma, a zirci III. Béla Művészeti Szakközépiskola tanulója műveiről Keskeny Ildikó festőművész megnyitójában úgy fogalmazott, az alkotók arra ösztönöznek, hogy merjünk rácsodálkozni a természet szépségére. Böröczki Veronika a Balatonról és a tapolcai Malom-tóról készített képei, valamint Magyar Dalma tájképei, portréi és grafikái is láthatók a tárlaton.

Böröczki Veronika amatőr festő és Magyar Dalma, a zirci III. Béla Művészeti Szakközépiskola tanulóinak műveit állították ki az Íródeák Kávé- és Teaházban nyílt tárlaton. Balról Némedi Lajos
Fotó: Balogh Ákos


Némedi Lajos Veszprém alpolgármestere köszöntőjében elmondta, a város kulturális életében fontos szerepet tölt be a kávéház azzal, hogy könyvbemutatóknak, festmény és fotókiállításoknak is otthont ad.

A megnyitón közreműködött Antal Alexa, a Dohnányi Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!