Kultúra

2015.10.20. 10:32

Humorral tartott görbetükröt Bödőcs Tibor és Tóth Edu

Ajka – Nem akarok senkit megsérteni, de muszáj lesz – vágta a közönség arcába Bödőcs Tibor magabiztosan. Szavai hullámokban végigfutó derültséget keltettek a nézőtéren, de nem is várhat mást az ember, ha egy humorista estjére vált jegyet.

Szántó Renáta

A Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidőközpont színházterme zsúfolásig megtelt. A Cefre Palota című előadáson a közönségnek pillanatnyi ideje sem maradt unatkozni. A műsort Bödőcs Tibor vendége, Tóth Edu nyitotta meg. A fiatalember külön felhívta a figyelmet beszédhibájára, mellyel együtt a közönség hamar a szívébe zárta. A kissé szeleburdi figura rövid idő alatt hahotázásra bírta a nézőket, az este már az elejétől sikerre volt ítélve. Poénjai ráhangolták a jelenlévőket Bödőcs ritmusára.

Nem is kellett csalódniuk, Bödőcs Tibor sziporkázott, egyre magasabb labdákat adogatott a nézőknek. Szóviccei iróniával átitatva pattogtak a falak között. Górcső alá vette az aktuálpolitikát, a menekültkérdést, és még London is szóba került. Természetesen az illuminált állapot sem úszta meg szárazon. A nézők a nevetéstől kipirulva többször visszatapsolták a párost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!