Kultúra

2016.08.16. 17:40

Grafológia: A szépségre nyitott ember

A Ketten 2. jeligét kérő olvasó kiegyensúlyozott, gyönyörűen formált vonalai nyugalmat, elégedettséget, lelki békét mutatnak.

Írójuk egészséges önbizalommal, reálisan látja, mire képes. Jó kedélyű, pontos, gondos, alapos és fegyelmezett. A zavaró körülményeknek ellenáll, figyel és ügyel a lépéseire minden területen. Tiszteli a hagyományokat, megbecsüli, amije van, betartja a szabályokat. Biztonság, állandóság és kiszámíthatóság, higgadt erő jellemzi.

A kapkodást, a gyors váltásokat nem ismeri, sosem siet. Jelentős energiakészletével kitűnően gazdálkodik, miközben nagy teherbírással, magas ingerküszöbbel büszkélkedhet. Akarata szilárd, elképzeléseitől nehéz eltéríteni. Önállóan dönt, vállalja állásfoglalásának következményeit, és nem kér segítséget. Veszélyes helyzetekbe nem keveredik, és nem kerül ellentmondásba önmagával sem. Egyenes utakon jár, szilárd alapokra épít. Amit egyszer megszokott és megtanult, azt soha többé nem felejti el, az új ismereteket pedig hosszú elemzés, tanulmányozás után kezdi használni.

A rendszerességet, a rendet élvezi és hasznosnak tartja, ám tevékenységei között nem szelektál. A jelentéktelennek tűnő dolgokban is meglátja az értéket, a kevésbé fontosnak hitt tettnek is megadja a módját. Feladatait úgy végzi, hogy hiszi, mindenre elegendő ideje van, így gyakorlatiassága és rugalmassága természetes. Nem ismer lehetetlent, állhatatos, kitartó, szorgalmas. Viselkedése közvetlen, hiteles, kerüli az összetűzéseket, akaratát sosem kényszeríti másokra. J

ellemét az események alakulása nem változtatja meg. Kötődéseiben is megbízható személyiség, aki hosszú távra tervez, türelmes, hiszen életében az emberi kapcsolatok a legfontosabbak. Tudja, hogy „Bizony, akkor is történik valami - ha éppen nem történik semmi.”

Utassy Zsuzsa 
grafológus-írásszakértő

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!