Friss tavaszi olvasmányok: megjelent a Veszprém megyei Prémium társasági magazin idei első száma

2017. március 13., 16:43 szerző: Prémium magazin
Iváncsik Gergő kiváló balszélső kézilabdázó tizenhét éve hűséges Veszprémhez. Fantasztikus pályafutásáról, családjáról és a jövő terveiről olvashatnak többek között a Prémium magazin legújabb számában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Szulák Andrea előadóművész pályája Balatonfüreden, a Hotel Marina bárjában kezdődött, ahol három szezont végig énekelt a nyolcvanas évek végén. A címlapsztoriban arról is vall, hogyan változott körülötte a világ, az értékrend, a tempó, és miként tudott megmaradni úgy, hogy szembesíthető legyen önmagával. Mint ahogy gróf Nádas-dy Borbála is megőrizte tartását, szülei, családja emlékét a legmegalázóbb körülmények között is. Életútjáról, hazaköltözéséről, a mai ifjúságról is beszél a vele készült portrériportban.

Dr. Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora kifejti gondolatait a felsőoktatás kihívásairól, végig járhatjuk a Balaton-felvidék legszebb tájait, ahol egykor számos filmet forgattak, bepillanthatunk vegyes nemzetiségű párok egymásra találásának körülményeibe, mindennapjaiba, megismerhetjük a hajdani sikerfilm, A dögkeselyű kulisszatitkait, valamint Balázs Fecó Balaton-parti kötődését.

Ki gondolná, hogy a vándorló madarak többezer kilométeres útjuk során a Föld egészségének érzékeny mutatói? A szakemberek figyelmeztetnek: súlyos következményei lesznek élőhelyeik folyamatos pusztulásának. És az sem közismert mindenki számára, hogy a Húsvét ételei mi-lyen szimbólumokat, hagyományokat rejtenek, illetve mi is történt 500 évvel ezelőtt, a reformáció hajnalán.

Az újságárusoknál, áruházakban, nagyobb benzinkutakon és a Napló ügyfélszolgálati irodáiban kapható színes, szórakoztató magazin annak is utánajárt, hogyan lehet a keleti orvoslás segítségével, tabletták nélkül gyógyulni, milyen veszélyeket rejt a túlzott Internet-használat, miben rejlik az igazi turisztikai vonzerő, és mit hoz az idei tavaszi divat.

A magazin további tartalmából:

- Mustang: fogalom, életérzés, legenda
- Világszínvonalú laboratórium a Pannon Egyetemen
- Különleges vállalkozások, különös vállalkozók
- Dukán Ferenc mesterszakács a magyar hagyományok megújításáról
- Protestáns lelkészek a felvilágosodás-korabeli Várpalotán
- Egy különös püspök öröksége: Ranolder János nyomában

Prémium magazin

2017. március 13., 16:43 szerző: Prémium magazin

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...