Kultúra

2015.07.20. 10:31

Fő téri tánckavalkád

Pápa - A legkisebbektől egészen a felnőttekig több mint száz táncos lépett fel a Fő téri nyár eseménysorozat keretében megrendezett tánckavalkádon.

Polgár Bettina

– Igyekeztünk minél színesebb táncos programokat idevarázsolni. Az esemény első felében táncbemutatókat láthattak az érdeklődők, melyek betekintést nyújtottak többek között a néptánc, a break, a diszkótánc, a hip-hop, a funky, a jazztánc, a kortárs tánc és a jazz-funk mozgásvilágába – ismertette a programkínálatot Kocsis Attila, az esemény házigazdájának, a Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesületnek az elnöke. A változatos bemutatókat táncoktatás követte, a vállalkozó kedvűek kipróbálhatták magukat a hip-hop és a break mellett az akrobatikában, valamint az akrojógában, továbbá különböző csoportos játékokon vehettek részt.

A bemutatókat táncoktatás követte, és az oktatás után a résztvevők összemérhették egymással frissen szerzett tánctudásukat is. Emellett Kocsis Attila el-árulta, hogy egyesületük a továbbiakban is fellépésekben gazdag hónapok elé néz, hiszen ez az időszak minden évben különösen telített számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!