Kultúra

2017.02.14. 15:15

Egy legendás szerelem történetét táncolják el - Fergeteges produkció a színpadon

Tapolca - Az Experidance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái bemutatják: Fergeteges - A királyné, a gróf és a cigánylány. A táncjáték február 17-én, pénteken 19 órakor látható a tapolcai rendezvénycsarnokban.

A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült.

A szerelmes találkozások és elválások egy bálon történnek
Fotó: Gorácz József

A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be...

A legendás szerelem ihlette az ExperiDance Production táncosainak és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak közös produkcióját. A zenekar, mely 2014 márciusától hivatalosan is hungarikum, a táncosok mellett garancia a fergeteges színházi élményre.

Aki nem akar lemaradni a produkcióról, keresse fel a Napló egyik ügyfélszolgálati irodáját, ahol, megyekártyával rendelkező olvasóink nagy kedvezményt kapnak a belépőjegy árából.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!