Szombaton bemutató a Pannon Várszínházban

Egy csók - sok zenével, tánccal

2012. november 27., 20:10 szerző: Szabó Zsuzsanna
komment
Veszprém - Idei évadának negyedik premierjére készül a Pannon Várszínház. Az Egy csók és más semmi zenés komédia garantált kikapcsolódást nyújt a téli estékre.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egy csók és más semmi, a vágyam csak ennyi - hangzik az ismert dallam egy sora. És minden, csak éppen ez az,  ami nem igaz erre a darabra, hiszen ennél mindenki többet akar - mondta el elöljáróban a szombat este 19 órakor bemutatott komédiáról Vándorfi László, a darab rendezője. Hozzátéve, bár elsőre habkönnyű, bohókás műről van szó, ez a műfaj is rejt nehézségeket. Ahhoz, hogy a  poénok és csattanók igazán találóak legyenek, pontos, fegyelmezett színészi munkára van szükség.Az Egy csók és más semmi című vígjátékban fontos szerep jut a táncnak. Vándorfi László társaságában Krámer György koreográfus (Fotó: Gáspár Gábor)

Az Eisemann Mihály fülbemászó dallamaival és az ötletes táncokkal színesített pikáns történet híven idézi fel az 1930-as, 40-es évek zenés kabaréit, fülledt orfeumi hangulatát. A kusza szerelmi balesetek, a bájosan komikus szituációk és az esendőségükben szerethető vidám karakterek garantáltan kellemes kikapcsólódást és kacagást ígérnek. 

Dr. Sáfrányt, azaz az elsőre kérlelhetetlen, mégis érző szívű ügyvédet Egyed Brigitta alakítja. A két szerelmi páros szerepében Koscsisák András és Pap Lívia, valamint Zayzon Csaba és Stefancsik Annamária látható. A társulathoz nemrég csatlakozó Pap Lívia a premier kapcsán elmondta, nagyon élvezi a társakkal való közös munkát, és reméli, hogy ennek a sokszínű és tehetséges társaságnak új színfoltja lehet.         

Az igazgató elmondta még, az idén három előadással indul újra a Téli ünnepi esték a Pannon Várszínházzal nevű előadás-sorozat. December végén A dzsungel könyvét és a Made in Hungáriát mutatják be Veszprémben. Várpalotán pedig Csavard fel a szőnyeget! címmel tartanak óévbúcsúztató musicalestet. 


Szabó Zsuzsanna

2012. november 27., 20:10 szerző: Szabó Zsuzsanna

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...