Kultúra

2011.03.17. 23:13

Csillogás, pompa, pink szőnyeg - Glamour Gála 2011

Pink szőnyegen vonult végig a hazai sztárvilág színe-java, hogy együtt izgulhassák végig immár harmadik alkalommal a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálát. Több mint 23 ezer olvasó szavazott és voksolt kedvenceikre.

Munkatársainktól

Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legtündöklőbb műsorvezetői, legszebb hajú sztárjai és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással csütörtök este. Mojzes Dóra (divattervező), Lilu (műsorvezető), Tóth Gabi (énekes), Palvin Barbara (modell), Gryllus Dorka (színésznő), Janicsák Veca (legszebb haj) a kategóriáik legjobbjai, továbbá díjazták a hölgyek választottját, a legsármosabb férfit, aki 2011-ben Takács Nikolasz lett a szavazó hölgyek szerint.

Idén először a pompa és csillogás mellett a fontos társadalmi eseményeket is díjjal jutalmazták, az Év Hőse(i) különdíjat, a Multikultúra Egyesület kapta: a külföldön tanuló magyarországi fiatalok és a nálunk tanuló külföldi fiatalok integrációját támogatják.

A partyn többek között olyan sztárok voltak ott, mint Király Viktor, Tóth Gabi, Istenes Ben, Dammak Jázmin, Peller Mariann, Lakatos Márk, Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Csomor Csilla és Vastag Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!