Kultúra

2017.02.14. 16:35

Családok farsangja

Balatonalmádi - Jelmezversennyel és gyerekprogramokkal várták a helyieket az óvoda alapítványa és egy helyi klub közös farsangján a napokban.

Marton Attila

A farsangot először rendeztük meg a Balatonalmádi Baba-Mama Klubbal, hogy a gyerekek és a szülők közösen vehessenek részt a mulatságon, mondta Boros Hanga, óvodapedagógus, az Almádi Magocskák Óvoda alapítványának kuratóriumi tagja.

Hozzátette, az intézményben a farsangi hetet zárták a szombati, hagyományteremtő mulatsággal a Pannónia Kulturális Központban.

Ötletes jelmezekben érkeztek a gyerekek a családi farsangra
Fotó: Nagy Lajos

A farsangra az óvodába járó gyermekek családját, valamint a tagjait is meghívták. A résztvevők közül sokan ötletes jelmezekkel érkeztek, több családnak minden tagja beöltözött.

Az apróságoknak és kísérőiknek számos programot szerveztek a vidám hangulatú összejövetelen: Vastag Ricsi néptáncpedagógus táncházat tartott, emellett kézműves foglalkozás és arcfestés is várta a gyerekeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!