Kultúra

2016.02.03. 15:56

Ahol minden bábnak szíve van 15 éve már!

A veszprémi Kabóca Bábszínház 15 éve működik hivatásos bábszínházként. Ez alkalomból „Az égigérő paszuly” bábelőadás február 7-i bemutató előadásával kezdetét veszi az ünnepi rendezvénysorozat, amelyben a legkisebbektől a családokon át a szakmai közönségig mindenkinek izgalmas programokat kínálnak. (x)

Az égigérő paszuly egy klasszikus magyar népmesék alapján írt történet, amelyben Jancsi, az éretlen és bizony néha mihaszna legény lusta kamaszból férfivá válik. Ehhez azonban fel kell jutnia a rejtélyes paszuly tetejére, ott pedig le kell győznie a Rettentő Óriást. Az előadást 3 év feletti gyerekek és szüleik számára ajánlják.

A bábos csodatörténés bemutatóját követően megnyílik az „Amit a Kabócáról feltétlenül tudni kell” kiállítás, majd két babaelőadást, babafoglalkozást, Habakukkantót és vizuális dramaturgia témakörben szakmai konferenciát szervez a bábszínház az érdeklődőknek. A részletekről a www.kabocababszinhaz.hu oldalon tájékozódhatnak.

A programok a Kabóca Bábszínház új székhelyén, a Táborállás park 1. szám alatt, a Veszprém Agórában tekinthetők meg.

Parkolási információ: A Veszprém Agóra (Táborállás park 1.) környezetében található utcákban a parkolás ingyenes.

Jegyvásárlás: hangvilla.jegy.hu

További információ: www.kabocababszinhaz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!