• cikk kép
  Múltbéli sváb lakodalom

  Városlőd – A harmadik Rozmaring Fesztiválon különleges egész napos „színdarabbal” várták a községbe látogatókat a helyi Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület tagjai és a falu lakói.

 • cikk kép
  Zenével kel és fekszik - Beszélgetés egy fiatal pápai énekessel

  Pápa – Sportolóként kezdte, majd hamarosan az élet más irányba terelte. A 25 éves Ekanem Bálint már részt vett számos ének- és tehetségkutató versenyen, szerepelt többek között Freddie Mercury-emlékkoncerten, színpadra lépett a Macskák című musicalben, emellett a The Biebers zenekar csapatát erősíti.

 • cikk kép
  Az arezzói kórusversenyre készül a Gizella Nőikar

  Veszprém – Az arezzói kórusversenyre készül a Gizella Nőikar, a versenyműsort vasárnap este hallhatta a közönség a Dubniczay-palotában.

 • cikk kép
  Aranymise és díszpolgári kitüntetés Nagyesztergáron

  Nagyesztergár – Aranymiséjét tartotta szülőfalujában Áment Ferenc Lukács pannonhalmi bencés szerzetes, orgonaművész.

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Veszprém megyében augusztus 24-től

  Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények augusztus 24-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Fegyverek és érmék börzéje

  Pápa -– Közel félezer érdeklődőt vonzottak a különféle pénzérmék, fegyverek, kitüntetések és egyenruhák a 15. alkalommal megrendezett érem- és fegyverbörzére.

 • cikk kép

  Tíz ország kiállítói mutatkoznak be

  Vasútmodellek tárlata

  Balatonfüred - Egy 250 méter hosszú analóg terepasztalon csaknem 400 méternyi pályahosszon, valamint egy 60 méteres digitális terepasztalon vonat, épület és több tereptárgy lesz látható augusztus 29-én és 30-án a Nemzetközi vasútmodell-kiállításon.

 • cikk kép
  Ismét statisztákat várnak a Szeretföld forgatására

  Márkó, Bánd - A végéhez közeledik a közösségi összefogással készülő, Szeretföld című film augusztusi forgatása. Az alkotók az utolsó héten három napon is várják statiszták jelentkezését.

 • cikk kép
  Elképesztő tömeget vonzott a Vaszary Galéria legújabb tárlata

  Az épületbe be sem fértek az érdeklődők, sokan a kertben, kivetítőn követték a megnyitót. A legjobb 19- 20. századi magyar festők alkotásaiból ilyen válogatás húsz éve nem volt.

 • cikk kép
  Nemzetközi folklórest az Óváros téren

  Határon túli magyar együttesek léptek fel pénteken az Óváros téren, ma este tajvani, lengyel és indiai táncosok műsorát láthatja a közönség.

 • cikk kép
  Barokk orgonamuzsika a Szentgáli zenei estén

  Szentgál – Kovács Botond Árpád, a református gyülekezet lelkipásztora barokk orgonamuzsikát játszott a Szentgáli zenei esték sorozatának nyitó programján.

 • cikk kép
  Kismamuska csipketojásai

  A Zircen élő Kismamuska – Nagy Gyuláné – tíz esztendővel ezelőtt nyugdíjba ment. Gyermekei, unokái kirepültek, a szekrényeket mind rendbe rakta, a lakást kitakarította, az ebédet minden nap megfőzte, de úgy érezte, van fölös energiája és ideje.

Magazinok