Hétvége

 • cikk kép
  Staféta Németh Gyulával

  Igaz Sándor azt kérdezi Németh Gyulától, hogy mit tesz a csobánci vár megmentéséért.

 • cikk kép
  Alkotótábor a vulkán lábánál

  Badacsonytördemic - Baranyai Zoltánnét, a Szín-Vonal Művészeti Iskola igazgatóját a napokban ötven éves munkájáért a Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerésben részesítette Balogh Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma minisztere.

 • cikk kép
  Rékasi Károlyban a balesete óta sok minden átértékelődött

  CSOPAK Majdhogynem egy ország aggódott Rékasi Károlyért, amikor két évvel ezelőtt motorbalesetet szenvedett. Azóta kilenc műtéten esett át. A sármos mosolya megmaradt, az élethez való hozzáállása pedig példaértékű. Rékasi Károly önálló estjét sokan megtekintették a csopaki üdülőfalu és kempingben. A kiváló színésszel az előadás előtt beszélgettem.

 • cikk kép
  Tátrai Tibor gáznak tartja, hogy a vallás nevében ölik egymást az emberek

  Ateista vagyok és tudom, élem, hogy a rock and roll nem tánc. Felneveltem három gyermeket, nyolc unokám van, szeret az ország, csináltam ötven lemezt és otthon boldogan összejövünk a családdal.

 • cikk kép
  Kollekció a Lord zenekar relikviáiból

  Pápa - Buzás Gyula gyűjtő 1983-ban szerelmesedett bele a szombathelyi rockbandába, s azóta jár koncertjeikre, de az élmények mellé gyűjtögeti a lemezeket, plakátokat, újságcikkeket is.

 • cikk kép
  Óriásbábok és marionettek

  Idén is Veszprém varázslatos természeti közegében, a Kolostorok és kertek rendezvénytéren rendezi meg a Kabóca Bábszínház évadbúcsúztató összművészeti eseményét, a Kabóciádé családi fesztivált. A programok június 17-én és 18-án, szombaton és vasárnap lesznek.

 • cikk kép
  Legendák jönnek!

  Szombathely - A nyolcvanas évek legendáitól és mulatós muzsikától lesz hangos az Emlékmű-domb július végén három napon át. Jön az Omega, Demjén Ferenc, debütál az Emelet Projekt és a Mágikus Mintha.

 • cikk kép
  Zajos sikerű tanévzáró koncert

  Devecser - Zajos sikerű tanévzáró koncertet adtak a zeneiskola végzős növendékei és a volt régi tanítványok.

 • cikk kép
  Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT

  A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

 • cikk kép
  Az írott szövegnek ma is értéke van - Ünnepi könyvhét Veszprémben

  VESZPRÉM - Könyvbemutatókkal és író-olvasó találkozókkal kezdődött az Ünnepi könyvhét a megyeszékhelyen csütörtökön.

 • cikk kép
  Pécs a nyár fénypontja! (x)

  Több mint 10.000 négyzetméternyi felületet festenek meg fénnyel a Zsolnay Fényfesztiválra érkező művészek június 30. és július 2. között, Pécsett! A fénykarnevál felvonulásán felragyog a belvárosban a 25 állomásból álló Fény Útja, amelyen végigsétálva varázslatos fényfestést láthatunk a mediterrán utcákon. A lenyűgöző, európai szinten is ritkaságnak számító látványosságok mellett több mint 100 ingyenes, szabadtéri program várja a látogatókat.

 • cikk kép
  Strandokon és a várbörtön udvarán is fellépnek

  Veszprém - Közel ötven előadást mutat be a Pannon Várszínház a megyében és az ország távoli pontjain a nyári szezonban.

 • cikk kép
  Kezdődik a könyvhét - Mutatjuk a részletes programokat

  Csütörtöktől három napon át tart a Veszprémi Ünnepi Könyvhét. Íme a programok:

 • cikk kép
  Őstörténetünk kutatója - Ceybert Róbert Gyula a magyarság múltjáról írt regényeket

  CSOPAK - A Szőlőszem Csopaki Nagycsaládosok Egyesülete meghívására a magyarság múltjáról, jelenéről és jövőjéről tartott könyvbemutatóval egybekötött előadást a kultúrházban Ceybert Róbert Gyula, a magyar őstörténet elhivatott kutatója.

 • cikk kép

  VeszprémFest

  Játssz velünk, és nyerj páros belépőt Richard Bona koncertjére!

  A helyes választ beküldők között 1 db páros belépőt sorsolunk ki Richard Bona & Mandekan Cubano július 12-i koncertjére a VeszprémFesten.

 • cikk kép
  Generációs meseparádé - Nagyszülők és unokák együtt vettek részt a versenyen

  VESZPRÉM - Hideghéti Csabáné és családja lett az első helyezett, Horváth Matild pedig a közönségdíjas az Egyszervolt meseparádé generációs mesemondó versenyen.

 • cikk kép
  Fiatalos lendülettel - Mozart szertelen és zseniális világa elevenedett meg

  VÁRPALOTA Mozart zeneiségét állította középpontba legutóbbi várpa-lotai koncertjén Rákász Gergely nemzetközi szinten is elismert orgonista a Nagyboldogasszony római katolikus templomban.

 • cikk kép
  Soós Edit megható kitárulkozása

  Pápa – Családi történetein túl képzőművész férjének állított emléket özvegy Szabó László Jánosné a minap a városi könyvtár sikeres fotóalbum-sorozatában.

 • Száz szék is kevésnek bizonyult

  A zenei világnap előtt tisztelgő utcazene volt „előkészítője” egy nemes és szükséges kezdeményezésnek, nevezetesen, hogy ismertessük meg a hétköznapok emberével a komolyzenét, mutassuk meg szépségét, varázslatosságát, gyógyító erejét.

 • cikk kép
  Átörökített népdalkincs

  Az életének 78. évében, a közelmúltban elhunyt Illés Ferencné nyugalmazott magyar–ének szakos tanárra, karvezetőre, Zirc város Pro Urbe Emlékéremmel kitüntetett polgárára emlékezünk.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...