Külföld

2016.12.08. 14:43

Húsvágó bárddal vágta a kuncsaft haját a texasi borbély

A merész műveletre Houstonban került sor, ahol a kötélidegzetű borbély gyakorlott, könnyed mozdulatokkal igazítja a nyugodt vendég haját - írja a 24.hu

A szolgáltató szektorban számos olyan szakma van, mely nagy mértékű bizalmon alapszik. Ilyenek a fodrászok, borbélyok, manikűrösök, pedikűrösök, sminkesek és kozmetikusok is.

A 24. hu cikkje rávilágít, hogy ezek az szakemberek befolyásolják, hogy nézünk ki, ami végső soron eldönti, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

Forrás: 24.hu

A fodrászoknál és a borbélyoknál a bizalom kiemelten fontos, hiszen elég egy rossz mozdulat és máris komoly sérüléssel kell szembenéznünk.

Elég csak a borotválásra gondolni, hiszen kis túlzással az életünk is a pengét tartó személy kezében van. Ezután különösen hajmeresztő lesz megnézni azt a felvételt, amely egy olyan borbélyról készült, aki egy húsvágó bárddal és egy fémkalapáccsal vágja le a vendége haját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!