Külföld

2016.10.24. 14:43

Harlekinkatica harapdálta sebesre egy kislány arcát!

A mindössze három hónapos Dianka a kocsiban szundikált a teraszon, mikor az arcára szállt egy katicabogár - írja a Parameter.sk.

Egy édesanya a szlovákiai Csöllén fotózta le az agresszív rovar nyomait kislánya arcán. Három hónapos kislánya a kocsiban aludt a családi ház teraszán. Mikor anyja, Kamila meg akarta nézni, hogy rendben van-e minden, egy katicabogarat vett észre lánya arcán - írja a parameter.sk.

Forrás: Cas.sk" target="_blank"

 

„Először le akartam fotózni, de mikor közelebb mentem, láttam, hogy a bogár teljesen összeharapdálta a lányom arcát” - mondta Kamila. A szülők gyorsan megmosták a sebet, majd egy krémmel bekenték.

A Parameter információi szerint Sandra Viglášová szakértő azt mondta, hogy még sosem tapasztalt ehhez foghatót. A bogár harapása túlzott allergikus reakciót is kiválthatott.

 

A kép alapján a kislányt egy harlekinkatica haraphatta meg, ezekről a veszélytelennek tűnő rovarokról mi is hírt adtunk nemrégen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!