Kosárlabda

2015.10.17. 16:02

Össze kell rakni a védelmet

Kemény ellenállásra számítanak a Vasas otthonában vasárnap a HOYA Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s férfi kosárlabdázói.

B. Virág Rita

Az első fordulóban meglepően sima győzelmet aratott a HOYA a tavalyi bajnok, a Bonyhád ellen (82:55). Mérész Csaba edző azonban nem volt maradéktalanul elégedett, úgy nyilatkozott, védekezésben és támadásban is látott hiányosságokat, amire a héten fel is hívta a figyelmet.

A bajnokság második fordulójában idegenben kell bizonyítania tanítványainak: ahhoz a Vasashoz utaznak, amely a nyitányon 68:57-re alulmaradt a Tehetséges Fiatalokért Budapest alakulata ellen.

Mérész Csaba szakvezető arra számít, komoly ellenállásba ütköznek majd és a Vasas, amely az első körben meglehetően gyenge százalékkal dobott, szeretne hazai közönsége előtt bizonyítani.

Jelenleg a Veszprém vezeti a tabellát, ám ha szeretné megőrizni ezt a pozícióját, azt csakis győzelemmel tudja megtenni.

- Úgy gondolom, főleg a védekezésünket kell megfelelően összerakni és akkor lehet esélyünk. Tiszteljük ellenfelünket, alaposan felkészültünk. Ha a hibák számát minimálisra redukáljuk, képesek lehetünk a sikerre – fogalmazott a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!