Kosárlabda

2015.11.19. 19:28

Négy várpalotai győzelem

Várpalota – Remekül szerepel a Várpalota KC férfi kosárlabda-alakulata a Fejér megyei bajnokságban.

B. Virág Rita

A pontvadászatban eddig öt fordulót bonyolítottak le, és a Várpalota KC négy alkalommal is győztesen hagyta el a pályát.

Az idényt az Albatros alakulata ellen kezdte a VKC, amelyet hazai pályán 82:64-re győzött le. A folytatásban a Vasöntöde KC vendégeként a vártnál gyengébb játékkal rukkolt elő a tavalyi kiírás ezüstérmese, és 76:62-es vereséget szenvedett.

A harmadik fordulóban rendkívül fölényes győzelmet könyvelhetett el a Várpalota, a Dávid Kornél Kosársuli fiataljai ellen 44:129-es diadalt ünnepelhetett.

A negyedik fordulóban a VKC a Fehérvár Expresst fogadta, amely ellen rendkívül szoros és kiélezett mérkőzést vívott. Szerencsére a fontos pillanatokban nem remegtek meg a palotai kezek, és végül 75:71-es végeredmény született. Legutóbb a Tech-Lingua csapatánál vendégeskedtek a palotaiak, és ez a találkozó is igazán színvonalas, izgalmas csatát hozott. A VKC végül a harmadik negyedben mutatott jó játékával 75:71-re nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!